Bursaspor'da attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Jose Fernandao, yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı'nın kendisini istemediğini iddia etti.

Yeşil-beyazlılarda kiralık sözleşmesi sona eren Fernandao, attığı tweetle kafaları karıştı. Bu sezon attığı 22 golle krallık tacı giyen ve taraftarların sevgilisi haline gelen Fernandao, flaş bir iddiada bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Fernandao, Bursaspor'da kalmak istediğini ancak yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı'nın kendisini istemediğini açıkladı. Ayrıca Fernandao, Bursaspor'u unutmayacağını söyledi.

BÖLÜKBAŞI TAKIMDA KALACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Bölükbaşı daha önceki açıklamalarında, "Ben Fernandao ve bütün futbolcularımla her gün görüşüyorum. Bizim sıkıntımız şuan yok. Adamın maliyeti belli. Almak için şartlarımızı zorluyoruz. Takımın üzerine takviye yapacağız. Şenol hoca ile de her gün görüşüyoruz, onları konuşun. Geçmişte de konuştular. Bundan sonra farklı olacak. Adam oradan iki tane gazete ile göndermeye çalışıyor. Mahmut Uslu'nun öyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. Yapamaz, yaparsa da yazıklar olsun. Yaptıysa da adam değildir. Bu kadar net söylüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Fernandao’dan şok tweet