Dün gece oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçının televizyon yorumcusu Ermen Toroğlu, yorumları sebebiyle büyük tepki topladı.

Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 yenip kupayı müzesine götürdüğü maça oynanan güzel futbolun dışında Erman Toroğlu'nun yorumları damga vurdu. Toroğlu Bursapor'un kazandığı penaltı pozisyonuna "maalesef penaltı" deyince Bursasporlu taraftarlardan büyük tepki çekti. Bununla da kalmayan ünlü yorumcu "İster misin Galatasaray 4. Yıldız hatırına 4 atsın" deyince Bursasporlu taraftarların sosyal medya üzerinden tepkileri iyice arttı.

Ünlü yorumcu sadece bunlarla kalmadı maçın hemen başında sarı kart gören Melo ile Sabri'nin maç içindeki tartışmasına Melo saha içerisinde pitbull gibi deyince bu sefer Galatasaray taraftarlarını kızdırdı. Maçın sonuna doğru Melo hakkında "Bak gösterdin sarıyı, pitbul gitti kuzu geldi" yorumu tepkileri daha da arttırdı.

Maç bittikten sonrada yaptığı ilginç yorumlara devam eden Erman Toroğlu bu sefer de "Son yıllarda bir şey var Türkiye'de. Birileri devamlı konuşuyor. Galatasaray ise devamlı şampiyon oluyor" dedi.