Başakşehir ile Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Avrupa kupalarına gitme iddiasını sürdüren ev sahibi ekip, sahasında sarı-kırmızılıları yenmek istiyor.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Emre Kılınç, Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları sonrası saha çalışmalarına başlayan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena'nın durumları ise maç saatinde belli olacak.Turuncu-lacivertli ekipte bu sezon üçer sarı kart gören Fredrik Gulbrandsen, Hasan Ali Kaldırım, Alexandru Epureanu, Tolga Ciğerci ve Salih Uçan ceza sınırında bulunuyor. Beş oyuncu, bu karşılaşmada da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Efe Arda, Lima, Tolga Ciğerci, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Trezeguet, Gulbrandsen

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Alpaslan, van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Babel, Cicaldau, Kerem, Mustafa Muhammed.

Dakika 10: Galatasaray bu dakikalarda sağdan soldan yaptığı ortalarla etkili oluyor.

Dakika 9: Galatasaray gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Babel'in yaptığı ortada Berkan Kutlu müsait durumda topa istediği vuruşu yapamadı.

Dakika 7: Kerem Aktürkoğlu şık bir hareketle Caicara'dan sıyrılmak istedi, Brezilyalı oyuncu son anda müdahale ederek Kerem'e geçiş izni vermedi.