Lazio maçı sonrası teknik direktör Mustafa Denizli, düzenlenen basın toplantısında ilk kez net bir şekilde oyuncularını hedef aldı. Denizli, “Umursamaz görünen oyuncular var, bunları görmemek için maçı izlememek lazım. Büyük takımın yapmayacağı hatalar yaptık” ifadelerini kullandı. Yönetime de gönderme yapan tecrübeli hoca, “Kadroda düşündüğümüz revizyonu gerçekleştiremedik. İçimizden de kayıplar oldu. Bu şartlarda işimiz kolay değil” dedi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; deneyimli çalıştırıcının, takım içindeki isteksizlikten son derece şikayetçi olduğu öğrenilirken, sezon sonunda nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu haline geldi.

7.5 MİLYON EURO'YA GİDEBİLİR

Denizli’nin yanı sıra ‘Hedefleri olan bir Galatasaray’ sözünden yola çıkarak sözleşmesini uzatan Wesley Sneijder’in de yönetimle görüştüğü, takımın başına yabancı hoca gelmesini istediği bildirildi. Sneijder’in bununla ilgili olarak, “Yerli hocaları oyuncular hemen kafaya alıyor. Yabancı olursa, her anlamda bu bize daha olumlu yansır” dediği öğrenildi.

Avrupa’dan elenen, ligde şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Aslan’da Hollandalı yıldızın, sezon sonunda ‘7.5 milyon Euro’ya serbest’ kalır maddesinden yola çıkarak ayrılması da, ihtimaller arasında yer alıyor.