Göztepe, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı İzmir ekibi, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan kaleci Gökhan Değirmenci'yi kadrosuna kattı.

Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Son olarak Gençlerbirliği'nden Özgür İleri'ye imza attıran Göz-Göz, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un kalesini koruyan Gökhan Değirmenci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu bilinen tecrübeli file bekçisi, 4 yıllık Süper Lig tecrübesi boyunca 77 karşılaşmada görev aldı. Gökhan Değirmenci ayrıca Türkiye U18, U19, U21 ve A2 Milli Takımları'nda da forma giydi.

Geçtiğimiz yıl Şanlıurfaspor forması giyen Hakan Arslan da Göztepe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1989 doğumlu Hakan Arslan, futbola amatör olarak 2001 yılında Yeşil Bursaspor'da başladı. 2006 yılında yine aynı kulüpte profesyonel olan Hakan, 2011 yılında Boluspor'a transfer oldu. 4 yıl Boluspor'da forma giyen Hakan, 2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da oynadı.