Galatasaray, yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Benfica maçının hazırlıklarını tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yer alan sarı-kırmızılı ekip, grubun 3. maçında yarın sahasında Benfica ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

TEK EKSİK HAMİT ALTINTOP

Sarı-kırmızılı ekip, akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında tam kadro çalışan Galatasaray'da, futbolcuların moralli olduğu gözlendi.

PAS ÇALIŞMASINA HAMZAOĞLU DA KATILDI

Basına ilk 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından istasyon çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, daha sonra topla birlikte çalışmalar yaptı. Galatasaraylı oyuncuların antrenmanın basına açık bölümünde gerçekleştirdiği dar alanda pas çalışmasına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da katıldı.

Öte yandan UEFA'nın çocuklara yönelik organizasyonu kapsamında Fransa'dan gelen 15 yaşındaki Yusuf Özdemir, antrenman öncesi sarı-kırmızılı oyuncularla tanıştı. Normalden kısa sürede yorulmasına neden olan bir hastalığı olduğu öğrenilen Özdemir, futbolcularla toplu fotoğraf da çektirdi. UEFA Müsabaka Direktörü Stephane Anselmo da organizasyonun koordinasyonunda yer aldı.