Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sabah saatlerinde Florya’da bir araya gelen sarı-kırmızılılar, salonda ve sahada birtakım testlerden geçti.

Daha sonra akşam saat 17.00’de Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda basına açık idman gerçekleştiren oyuncular, topla ısınma ve aktivasyon hareketleriyle çalışmaya başladı. Antrenmanın ana bölümünde iki ceza sahası arasında topa sahip olma ve gol bölgelerine giriş çalışması yapıldı.

Son bölümde tam sahada dayanıklılık arttırıcı koşu gerçekleştirilen antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Öte yandan sözleşme yenilenen Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop’un antrenmandaki neşeli halleri dikkat çekti.

Riekerink: "Bu sezon hedefimiz iki kupayı da kazanmak"

Antrenman sonrası Teknik Direktör Riekerink, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Göreve devam ettiğim için mutluyum. Orhan Atik ile devam ediyoruz ve aramıza Ayhan Akman da katıldı. Aramıza yeni katılan kondisyonerle beraber umarım geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamayız. Basınla bir araya gelmek için biraz bekledik, çünkü Türkiye’de talihsiz bir olay yaşandı. Havalimanında patlama oldu, bundan dolayı çok üzgünüm" dedi.

Bu sezon hedeflerinin hem şampiyon hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak olduğunu söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, Sneijder’in kampa ne zaman katılacağı ile ilgili soruyu ise cevapsız bıraktı.