Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı takımda milli takım kampından dönmekte olan Muslera ve izinli olan Wesley Sneijder ile Jason Denayer antrenmanda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Türk Telekom Arena Stadyumunda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesislerinde ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda daha sonra gruplar halinde pas ve top kapma çalışması gerçekleştirildi. Bu bölümde kaleciler Cenk Gönen, Eray İşcan ve İsmail Çipe takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Belli bir bölgede yapılan hareketli pas çalışmasının ardından antrenmanın ana bölümünde yarı sahada üç takımın turnuva formatıyla katıldığı çift kale maç yapıldı.

MUSLERA, SNEIJDER VE DENAYER KATILMADI

Antrenmana milli takım kamplarından dönen Selçuk İnan, Hakan Balta ve Jose Rodriguez de katıldı. Milli takım kampından dönmekte olan Fernando Muslera ve izinli olan Wesley Sneijder ile Jason Denayer antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayarak karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.