Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda sarı-kırmızılılar basına açık bölümde düz koşu ve ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Galatasaray, antrenmanın diğer bölümünde ise top ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

BURAK YILMAZ, HAMZA HAMZAOĞLU'NA UZUN SÜRE SARILDI

Akşam saatlerinde gerçekleşen antrenmana milli takımda olan oyuncular da katıldı. Kaleci Fernando Muslera'nın cuma günü, Podolski'nin ise bu akşam takıma katılacağı öğrenildi. Milli takımdan dönen Burak Yılmaz'ın, antrenmanda teknik patron Hamza Hamzaoğlu'na uzun süre sarıldığı görüldü.

Öte yandan sarı-kırmızılıların Manchester City'den transferi Jason Denayer de takımla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

OYUNCULARIN SAĞLIK DURUMU

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Chedjou'nun salonda çalıştığını belirterek, "Yaklaşık 1 aylık bir sakatlığı var. Onun da bir haftası geride kaldı. Tedavisi çok iyi gidiyor. Trabzonspor maçına hazır hale getirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'un sakatlığı için ise İnce, "Menisküs yırtığı yaşadı, aynı diz ama farklı bir yerden kıkırdak sakatlığı yaşadı. Bambaşka bir sakatlık. Kıkırdak ameliyatı da çok başarılı geçti. Minimum 6 hafta beklemek zorundaydık, 2 hafta sonra testleri var. Şu an çok iyi durumda" açıklamalarında bulundu.