Galatasaray’da tek gündem, teknik adam oldu. Mustafa Denizli ayrılığının ardından teknik direktör arayışı içerisine giren Cim-Bom’un derbiye yeni hocayla çıkma fikri şimdilik karşılık bulamadı, en büyük aday Bülent Korkmaz oldu.

Sarı-kırmızılıların en uygun isimle sezonu tamamlama düşüncesi nedeniyle çeşitli isimlerin kapısı çalındı. Ancak geleceğe dönük planlarını 9 hafta sonrasında yapmayı hesaplayan Galatasaray yönetimi, takımı sezon sonuna taşıyacak hocayla bir türlü anlaşamadı.

İlk düşünülen, Terim’in yardımcılığı sırasında birçok başarıya katkısı bulunan Bülent Ünder oldu. Ünder, başkan Dursun Özbek ile görüştü ve bir gün içinde cevabını vereceğini iletti. Bülent Hoca, dün yönetime yanıtını iletti: Olumsuz...

YAŞ HADDİNDEN GİTTİ

“Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum” diyerek kibarca kapıyı kapatan Bülent Ünder, geçen sezon Dursun Özbek’in de içinde bulunduğu yönetim tarafından “65 yaş üstü” denilerek kulüpten gönderilmişti. Ünder, 2010-11 sezonunda da 8 maçlığına Galatasaray’ın başına geçmiş, 4 galibiyet, 3 mağlubiyet, bir de beraberlik elde etmişti.

Bunun üzerine Cim-Bom’un efsane kaptanı Bülent Korkmaz tek aday olarak gündemde kaldı. Henüz Korkmaz’ın kapısını çalmayan yönetimin, Korkmaz’ın sözleşmesine başarıyla ilgili nasıl bir kriter koyacağı merak konusu oldu. Düşünülen bazı isimler veto yerken, başkan Özbek’in Korkmaz’la bir araya gelerek işi çözüme kavuşturması bekleniyor. (Milliyet)