UEFA'dan gelen 1 yıllık men cezasıyla sarsılan, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifası ile hocasız kalan Galatasaray'da şimdi de 'imza' krizi patlak verdi.

OCAKTAN BU YANA PARALAR ÖDENMİYOR

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; UEFA'nın kulüplerden 3 ayda bir istediği 'Alacağım yoktur' belgesini imzalatmak isteyen yönetim, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Ocak ayından bu yana transfer taksitlerini ve maç başı ücretlerini alamayan oyuncuların, daha önceki aylarda ödemeleri gecikmesine rağmen fedakarlık yaparak belgeleri imzalamasına karşın bu kez bazı isimlere ‘ayrıcalıklı' davranıldığını düşünerek imzaya yanaşmadığı ortaya çıktı.

'BAŞKASINA PARA, BİZE SENET'

Sarı-kırmızılı kulübün, "Alacağım yoktur" belgesini 30 Mart'a kadar UEFA'ya göndermesi gerekiyor. Ancak futbolcuların "Takım içinde bazı oyunculara ayrıcalık yapılıp paraları gününde ödeniyor. Bize ise senet veriliyor" diyerek yönetimin imza talebini geri çevirdiği öğrenildi.

Bu durum Florya'da yeni bir krizin fitilini ateşlerken, futbolcuların işaret ettiği oyuncunun ise Hollandalı yıldız Wesley Sneijder olduğu bildirildi.

İKİ AY GECİKİRSE WESLEY SERBEST

Geldiği günden beri parasını gününde alan Sneijder'a bu zorlu dönemde de ödemelerin zamanında yapılması Florya'da bardağı taşırdı. Ancak futbolcular, Hollandalıya ayrıcalık yapıldığını düşünse de yönetimin bu konuda eli kolu bağlı.

Sözleşmesine "Ödemeler iki ay gecikirse serbest kalır" maddesi ekleten Sneijder'ın, bu nedenle parasını zamanında aldığı ve bu konuda hiçbir şekilde taviz vermediği ifade edildi.

MUSLERA KORKUSU

Galatasaray'da Snejder'la birlikte en fazla yıllık ücreti alan Fernando Muslera'nın, bugüne kadar yönetime maddi konularda hep anlayış gösterdiği ancak son dönemde yaşananlar nedeniyle "Alacağım yoktur" belgesini imzalamak istemediği belirtildi. Uruguaylı file bekçisinin, yönetime olumsuz yanıt vereceği öğrenilirken, 30 Mart'a kadar çözülmesi gereken bu krizin nasıl aşılacağı merak konusu oldu.