İngiltere'ye çıkarma yapan sarı kırmızılı yetkililer, Fulham'ın genç golcüsü Moussa Dembele için menajeri ile masaya oturdu. Bonservisi elinde olan 19 yaşındaki oyuncu için ısrarcı olan yönetim, transferi imza aşamasına getirip forvete takviye yapmak amacında. Ancak Dembele'nin menajeri, genç futbolcunun Avrupa'da bir çok kulüp tarafından takip edildiğini belirterek düşünmek için süre istedi. Galatasaray, Dembele'den gelecek yanıtı bekliyor. Geçtiğimiz sezon İngiltere Championship'te 43 maça çıkan genç yıldız 15 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ön libero için arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, West Ham United kulübünde kiralık olarak forma giyen Alex Song için de menajeriyle masaya oturdu. Oyuncunun menajeriyle yapılan ilk görüşme olumlu geçti ancak tecrübeli oyuncunun kariyerinde yaşadığı sakatlıklardan dolayı endişe eden sarı kırmızılılar, Song için ayrıntılı bir sağlık raporu talep etti.

Galatasaray'ın savunma için temasta bulunduğu bir başka isim ise Schalke 04'ün başarılı stoperi Roman Neustadter. Ön libero olarak da forma giyebilen Rus oyuncuyla görüşmelerin olumlu ilerlediği ve bonservis bedeli olmadan kadroya katılmasının yakın olduğu belirtildi.

Sarı kırmızılıların nabız yokladığı Liverpool'un stoperi Martin Skertel'in istediği yıllık ücret Galatasaray'a fazla geldi. Deneyimli defans oyuncusunun yılda 4 milyon Euro ve sözleşmesine ek başarı bonusları talep etmesi, yönetimin bu transferde şimdilik geri adım atmasına neden oldu. Skertel'in İngiltere'den başka taliplerinin de olduğu belirtilirken, başarılı savunmacı Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunuyor.