Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur katıldı. Sarı-kırmızılılar yapılan ve Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı anlaşmasına göre, 2016-2017 futbol sezonu için 9 milyon 500 bin TL, anlaşmanın devam etmesi halinde 2017-2018 futbol sezonu için 10 milyon 500 bin TL, 2018-2019 futbol sezonu için 11 milyon TL olmak üzere toplam 31 milyon TL kazanacak. Performans primleriyle birlikte rakam 52 milyon 500 bin TL'yi bulacak. Sözleşme kapsamında Galatasaray’ın gelecek sezon Avrupa'da yer alması durumunda, Nef’in sarı-kırmızılı formayı yurt dışında da desteklemeye devam etmesi planlanıyor.

Özbek: "İki kuruma da hayırlı olsun"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek anlaşma ile ilgili, “Galatasaray ilklerin, enlerin kulübü. Türkiye'yi yurt dışı ve içinde başarı ile temsil etmiş bir dünya kulübü. Nef ise inşaat sektörünün lider kuruluşlarından biri. İki markanın beraberliğini sağladık. Her iki kurumun da amacı sadece Türkiye değil, dünya markası olmaktır. Son derece mutlu ve başarılı bir birlikteliğe imza atacağız. Bu anlaşmanın iki kuruma da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Timur: "Bu işbirliği bize büyük heyecan veriyor"

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ise, “Galatasaray, uluslararası arenada başarısını kanıtlamış, Türkiye’nin lider futbol takımlarından. Gayrimenkul sektöründe uluslararası marka haline gelmek ve sektörü kökünden değiştirmek için yola çıkan Nef, Galatasaray ile pek çok ortak zeminde bir araya geliyor. Bu nedenle bu işbirliği bize büyük heyecan ve aynı zamanda sorumluluk veriyor” açıklamalarında bulundu.

Açıklamaların ardından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur sözleşmeye imza attı. İkili daha sonra Galatasaray formasıyla basın mensuplarına poz verdi.