Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, arkadaşlarıyla bir barda çıkan olayda silahla yaralanmalarına ilişkin davada ifade verdi. Ağzında sakızla savunma yaptığı için mahkeme başkanından uyarı alan Töre, sanıklardan şikayetçi olmadığını söyledi.

Gökhan Töre ile arkadaşları, 21 Nisan 2014'te Şişli'de bir barda çıkan olayda silahla ateş açılması sonucu yaralanmıştı. Olaya ilişkin açılan davanın şikayetçilerinden Gökhan Töre, duruşmalara katılmadığı için hakkında zorla getirilme kararı çıkarılmıştı. Dün celse arası avukatıyla beraber adliyeye gelen Töre, davanın görüldüğü İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Töre'nin duruşma sırasında sakız çiğnediği fark eden mahkeme başkanı ünlü futbolcuyu uyararak sakızı atmasını istedi. Bu uyarı üzerine Töre mahkeme heyetine sakızı yuttuğunu söyledi. Duruşmanın başlamasıyla birlikte savunmasını yapan Töre, olaya ilişkin daha önce ifade verdiğini ve olay esnasında silah patlaması sonucu kaburgasından yaralandığını belirtti.

"KABURGAMDAN YARALANDIM FARK ETMEDİM"

Töre ifadesinde, "Ben bu konuda daha önce ifade vermiştim. Ancak daha önce verdiğim ifadeyi hatırlamıyorum. Suç tarihinde sabah saat 05.00 sıralarında eğlenmek amacıyla arkadaşlarımla bahsi geçen bara eğlenmeye gitmiştim. Ben locada sırtım piste dönük vaziyette ayaktaydım, arkadaşlarla konuşuyordum. Arkadaşlarımdan birisi ateş edildiğini söyledi, ben silah sesi duymadım. Bayağı gürültü vardı. Bu sırada sağ omzumun kaburga kısmından yaralanmışım ama hissetmedim" dedi.

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Barda alkol aldığını kaydeden Töre, "Arkadaşım ateş ediyorlar diyerek benim omzumu tuttuğunda elinin kanlı olduğunu gördüm. Daha sonra arkadaşlarımla beraber apar topar dışarı çıkıp hastaneye gittik. Ateş edeni ve başkaca yaralanan kimse olduğunu görmedim. Sanıklar Korhan Bahadır ve Hasan Kutlu'yu tanımam. Şu an bana gösterseniz bile ben o gün olay mahallinde olduğunu bile bilmem. Sanıklardan şikayetçi değilim" diye konuştu.