Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisinin ardından gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Sarı-kırmızılılar, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçıyla yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önceki gün karşılaştığı Portekiz ekibi Benfica'ya 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılarda, gözler yeniden Süper Lig'e çevrildi. Ligin 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup ederek Benfica yenilgisini unutmak ve yeni bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.

LİGDE 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Benfica yenilgisi ile Devler Ligi'ndeki ikinci mağlubiyetini alan Aslan, ligde ise 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Hamzaoğlu'nun öğrencileri, ligin ikinci haftasında oynanan Osmanlıspor mücadelesinin ardından çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

RİZE YOLCULUĞU YARIN

Sarı-kırmızılı ekip, bugün saat 12.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Kafile, yarın yapılacak taktik antrenmanının ardından ise Rize'ye hareket edecek. 7 Kasım Cumartesi günü Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka saat 19.00'da başlayacak.