Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bugün kaybetmeyi hak etmedik. Maça iyi başladık. Pozisyonlar bulduk, etkili olmaya çalıştık" dedi.

Beşiktaş'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı teknik adam Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Bugün kaybetmeyi hak etmedik. Maça iyi başladık. Pozisyonlar bulduk, etkili olmaya çalıştık. İlk başlarda etkiliydik ancak hakem avantaja bırakacağı pozisyonları kesti. İkinci yarı rakip oyuna ortak olmaya çalıştı. Oyun içinde yapacağımız iki değişiklik sırasında sıkıntılar oldu. Mario Gomez'i oyuna almak isterken Quaresma kırmızı kart gördü. Kerim Frei girerken ikinci gol yedik. Son 10 dakikaya kadar iyi oynadık. Oyunu kaybetmeyi hak etmedik. Sahada eksik kaldığımız için son 10 dakikada oyundan düştük. Eksik kalmamıza rağmen pozisyon bulmaya çalıştık. Gökhan yakaladığı pozisyonu değerlendirseydi daha değişik olabilirdi. Oyuncularıma hiçbir şey söylememe gerek yok. Oyun olarak rakipten aşağı tarafımız yok. Bu maçın telafisi var. Kaybedilen üç puan için üzgünüz" açıklamasını yaptı.

"HOCALAR NE KARAR VERİYORSA ONA UYUYORUZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakemle ilgili gelen bir soru üzerine, hakemle ilgili olarak konuşmayacağını ifade ederek, "Kartla ilgili bir şey söyleyemem. Hocalar ne karar veriyorsa ona uyuyoruz. İlk sarı kartı doğru. İkinci sarı kart gördüğünde ise daha dikkatli davranması gerekiyordu. Beni beklemeden topu kullandı diye sarı kartı verdi. Bu pozisyonda Quaresma'nın disiplinsizlik, saygısızlık ve olumsuzluk olarak bakmamak lazım. Hakem ilk 15 dakikada avantajları kesti. Oyun oynamaya çalıştığınız bunları yapınca zaman katliam olur. Kendi eksikliklerimizi düzeltebiliriz ancak hakemleri düzeltemeyiz. Geçen yıl neler yaptıklarını biliyoruz" yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, Trabzon cephesinde Şenol Güneş ismi ile ilgili yapılan yorumlar hakkında soru yöneltmesi üzerine deneyimli çalıştırıcı, "Ben şu anda Beşiktaş'ın antrenörüyüm. Beşiktaş'ın başarısı için elimden geleni yapıyoruz. Spekülasyonlar bizi ilgilendirmez. Trabzon'da doğdum, oyuncu ve antrenörlük yaptım. Ahlaksızlık yapmadım. Trabzonsporlular, oyuncusuna sahip çıksın, onlara hakaret edilmesin" dedi.