Türk Telekom Arena 'da dün oynanması gereken Galatasaray- Fenerbahçe derbisi, güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen yorumcu Gürcan Bilgiç’in, A Spor'da katıldığı programda, derbinin tarihiyle ilgili yaptığı değerlendirme Galatasaraylı futbolseverlerin tepkisini çekti.

Gürcan Bilgiç, Galatasaray–Fenerbahçe maçının yeni tarihine ilişkin, "Bana sorarsanız Galatasaray-Fenerbahçe maçının Mayıs ayında oynanmasını isterim. Olur olmaz ama ben öyle isterdim. Son maç olur ve Fenerbahçe şampiyonluk kupasını Türk Telekom Arena’da alabilirdi" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY MÜZESİ'NE BEKLERİZ"

GS TV spikeri Ayşe Serem Tan, Bilgiç'in bu sözleri üzerine twitter hesabı üzerinden, "Gürcan Bilgiç’i kupa görmek için Arena’ya değil Galatasaray Müzesi’ne bekleriz. Hiç görmediği çeşitlerimiz de mevcut" mesajını paylaştı.

Sarı-kırmızılı takım, 2011-2012 sezonunda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Spor Toto Süper Lig son hafta maçında şampiyonluğunu ilan etmişti. Karşılaşma sonu çıkan olaylara rağmen kupanın Saracoğlu'nda kaldırılmasına izin verilmişti.