Teknik direktör Şota Arveladze ile sezona başlayan bordo-mavililer, Gürcü teknik adam yönetiminde ligde Bursaspor'u 1-0, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenerken, Akhisar Belediyespor ile sahasında 2-2 berabere kaldı, Kayserispor deplasmanından da 1-0'lık galibiyetle döndü.

Karadeniz ekibi, böylece Arveladze ile ilk 4 maçta yenilmeyerek 10 puan topladıBordo-mavili takım, teknik direktör Şota Arveladze'nin takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Sadi Tekelioğlu ile Gençlerbirliği'ni 1-0 yendi. İstanbul'da Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Trabzonspor, bir sonraki hafta sahasında Eskişehirspor'u 3-1 yenerken, Çaykur Rizespor deplasmanından da 3-0'lık mağlubiyetle döndü. Böylece Tekelioğlu ile ilk 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle 6 puan elde edildi.

Mandıralı yönetiminde ise Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'a deplasmanda, Osmanlıspor'a da evinde 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Mandıralı yönetimindeki tek galibiyet ise Avni Aker'de Kayserispor karşısında 2-1'lik skorla geldi. Bordo-mavililer, Hami Mandıralı ile ilk 4 lig maçında 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle 3 puanda kaldı. (AA)