Süper Lig'de yarın derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kadroyu şekillendirmeye başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sarı-kırmızılı ekip, yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kadıköy'deki 16 yıllık galibiyet hasretini dindirmek isteyen Galatasaray'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da derbinin 11'ini kafasında şekillendirmeye başladı. Sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında eksik oyuncusu bulunmaya Aslan'da, hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Denayer'in ise bugün yapılacak son antrenmana göre durumlarının netlik kazanacağı bildirildi.

DENAYER'İN SON DURUMUNA BAKILACAK

Süper Lig'de son oynanan Gençlerbirliği ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçının dizilişinden memnun kalan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, derbide büyük değişiklikler yapmayacak. Savunmanın sağında yer alan Jason Denayer'in son antrenmandaki durumuna bakacak olan Hamzaoğlu, Denayer ile Sabri Sarıoğlu arasında seçim yapacak.

BURAK YILMAZ'IN İLK 11'DE YER ALMASI BEKLENİYOR

Bir süredir sakatlığı bulunan ancak ligde oynanan Gençlerbirliği ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçlarının son bölümlerinde oyuna dahil olan Burak Yılmaz'ın ise Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Yıldız ismin de Denayer gibi bu akşam yapılacak son antrenmanın ardından durumunun netlik kazanacağı bildirildi.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

"Muslera, Sabri (Denayer), Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Bilal, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak (Umut)."