Galatasaray'da sol kanatta görev alan Alman yıldız Lukas Podolski, oynamayı en çok sevdiği bölgenin forvet olduğunu söyledi.

Podolski, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi Facebook sayfasında ziyaretçilerin sorularını yanıtladı. Benfica ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını değerlendiren Alman oyuncu, "Bütün maçlar 0-0 başlar. Atletico Madrid maçının ikinci yarısındaki performansı sergilersek şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Hedefimiz bir üst tura çıkmak. Kendimize güveniyoruz" dedi.

Podolski, favori pozisyonunun sorulması üzerine, adeta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na mesaj göndererek, "Forvet" yanıtını verdi.

"İSTANBUL İNANILMAZ BİR ŞEHİR"

Türkiye'deki yaşamı ile ilgili soru üzerine Alman oyuncu, "Galatasaray çok iyi bir kulüp. İstanbul inanılmaz bir şehir. İnsanlar çok iyi. Umarım burada hep birlikte eğleneceğiz ve kupalar kazanacağız" şeklinde cevap verdi.

Kariyerinin en önemli anının Dünya Kupası'nı kazandıkları an olduğunu ifade eden Podolski, Galatasaray taraftarları ile ilgili ise, "İnanılmaz, çılgın, arkadaşça ve çok ses çıkarıyorlar" dedi.

Başarılı oyuncu, dünyanın şu anda en iyi oyuncusunun Arjantinli yıldız Leonel Messi olduğunu dile getirirken, tüm zamanlarda ise Brezilyalı yıldız Ronaldo'yu işaret etti.