Bir otelde yapılan toplantıda konuşan Bursa Fan Club Başkanı ve Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Bursa'nın dünyada önemli kent olduğunu belirterek, "Özel bir kentte yaşıyoruz. Bu kente layık olmak istedik. Bugün Bursaspor günü. Bugün Hamza Hocamızı ve Sayın Başkanımızı dinleyeceğiz. Yönetim kurulumuz tam kadro katıldılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"ERTUĞRUL HOCA'YA ÜZÜLMÜŞTÜM"

Ardından söz alan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Böyle bir ortamın olacağını bilmiyordum. Sürpriz oldu benim için. Her şeyden önce Bursa'ya gelirken heyecan içindeydim ve bu heyecanım her geçen gün artıyor. Sorumluluğumuzun da ne kadar büyük olduğunu anlıyoruz. İnşallah bizler de bizlerden beklenen başarıları yaşamada katkı sağlarız. Bize güvendiniz ve göreve getirdiniz. İnşallah bizler de bu güveni boşa çıkarmayacağız. Şu anda şanslıyız. Çok değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine sahibiz. Ne kadar mücadele verdiklerini ve herkesin kapısını çaldıklarını görüyoruz. İyi bir uyum içindeyiz. Göreve geldiğimizde iyi bir kadromuz vardı elimizde ama zamana ihtiyacımız vardı. Ertuğrul Hocamız Bursaspor'a önemli bir şampiyonluk kazandırdı. Bu seneki yaşadığı sahneleri görünce üzülmüştüm. Bu sene Ertuğrul Hoca talihsizlik yaşadı. Ben kendisiyle görüştüm gelmeden önce. 'Hiç çekinmeden, gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Çok rahat çalışabileceğin ve başarılı olabileceğin bir ortam var' dedi. Söylediğinden çok daha iyi bir ortamla karşılaştım. Bir kez daha Bursaspor'a verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

"BİRLİKTE YOL HARİTASI ÇİZDİK"

Yönetim kurulu ile birlikte yol haritası çizdiklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Mevcut kadromuzla biraz daha iyi durumlara gelmeye çalışıyoruz. Kısa vadede ve uzun vadede çalışmalarımız var. Birlikte yol haritası çizdik. Kulübü önce mali anlamda düzlüğe çıkarabilmek istiyoruz. Ondan sonra sportif başarıları yakalayabileceğimizi düşünüyoruz. Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu göz ardı etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.