Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki grup kuralarını değerlendirdi. Hamzaoğlu, "Çıkıp oynayacağız ve elimizden geleni yaparak gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları bugün Fransa'nın Monaco kentinde yapılan kura çekimiyle belli oldu. Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde direkt olarak grup aşamasından katılmaya hak kazanan Galatasaray, C Grubu'nda yer alarak, Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile eşleşti. Kura çekiminin ardından kulübün resmi televizyonuna değerlendirmede bulunan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Diğer gruplara göre kolay gözüküyor ama öyle değil aslında. Heyecanlı maçlar olacak. Benfica ve Atletico Madrid kazanmaya alışık kulüpler. Yıllardan bu yana gelen kazanma alışkanlığımızı sürdürmek istiyoruz. Çıkıp oynayacağız ve elimizden geleni yaparak gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz" dedi.

"ARSENAL'E YENİLDİK AMA..."

Galatasaray'ın başarısı için görev de olduklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Kim ne düşünürse düşünsün Galatasaray'ın başarılı olması için buradayız. Geçtiğimiz sezon Arsenal'e yenildik ama taraftarımız takımımıza ve bize destek verdi. Bu desteğin sayesinde şampiyon olduk ve 3 kupa aldık. Biz zor günlerin kulübüyüz. Bu zorlukları da hep birlikte aşmaya çalışacağız" diye konuştu.