Santiago Bernabeu Kupası maçı sonrası basın açıklaması yapan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu transfer konusunda; "Daha önce de bu maçı beklediğimizi belirtmiştim. Bu maçtan sonra gene vaktimiz var, eksik olan yerlerimizi tamamlayacağız" sözleriyle değerlendirdi.

Santiago Bernabeu Kupası maçında Real Madrid'e 2-1 yenilen Galatasaray'ın Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonrası düzenlenen basın toplantısında takımından memnun olduğunu belirtti. "Buraya gelen binlerce taraftara her iki takımın da iyi bir futbol izlettirdiğini düşünüyorum. Güzel pozisyonların olduğu keyif dolu bir gece oldu. Real Madrid'i de tebrik ediyorum, umarım daha nice kupalar kazanırlar" ifadesinde bulunan Galatasaray Teknik Direktörü "Her iki yarıda da oynayan oyuncularımı ortaya koyduklarımı mücadele ve oyun anlayışlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Yeni transfer Rodrigez'in beklentisinin de üzerinde iyi oynadığını belirten Hamzaoğlu İspanyol oyuncu için "Onun bu potansiyelinin farkındayız zaten. Her geçen gün de daha iyi olacağını düşünüyorum. Kulübümüz iyi bir oyuncu kazandı" yorumunda bulundu.

Sarı-kırmızılı teknik adam gelen bir soru üzerine transfer konusunu "Daha önce de bu maçı beklediğimizi belirtmiştim. Bu maçtan sonra gene vaktimiz var, eksik olan yerlerimizi tamamlayacağız" sözleriyle değerlendirdi.

Hamzaoğlu takımın daha önceki maçlara nazaran daha iyi bir performans sergilediği yorumlarına ise "Oyun kalitesinde rakip unsuru da önemli tabii ki. Bugün karşımızda Real Madrid olunca bizim de kalitemiz daha üst seviyeye çıktı, oyuncularımız biraz daha konsantre oldular. Ama daha önce de söylediğim gibi şu an hala hazırlık dönemindeyiz, 3-4 hafta sonra formumuzu yakalayacağız" yanıtını verdi.