Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün resmi dergisinin Haziran ayı sayısına açıklamalarda bulundu.

Sezona taraftarlar ile bütünleşerek coşkulu bir şekilde başlamak istediklerini kaydeden deneyimli teknik adam, “Bir sezonu daha geride bırakırken, yeni sezona yeni umutlarla başlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Geçen sezon hedeflerimiz vardı. Ancak bazen ne kadar isteseniz de bazı şeyler yolunda gitmeyebiliyor. Geçmişte kalarak değil, geçmişten ders alarak önümüze bakmak, daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Büyük Bursaspor camiası daima zirveyi hak ediyor. Mücadele ettiği her kulvarda başarılı olma zorunluluğu bu şehrin en büyük gerçeği. Biz gücümüzü camiamızdan alan kulübüz. Yeni sezonda en büyük beklentimiz yeni stadımızda dolu tribünler önünde oynamak” dedi.

“ARTIK YENİ ZAFERLERİN ZAMANIDIR”

Birlik olunduğunda yeni zaferler kazanılabileceğini ifade eden Hamzaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bursaspor tarihinde büyük zaferler kazanmış, futbolda yaptığı devrim ile şampiyonluk kupasını müzesine koymuş, Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Kupası’nda yıllarca boy göstererek büyük bir marka haline gelmiştir. Artık yeni zaferlerin zamanıdır. Bunu da ancak birlikte başarabiliriz. Gelin tam destek ile bu takımın etrafında birleşelim, 2016-2017 sezonu bizim yılımız olsun."