Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Olympiacos mağlubiyetine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "11 sayı öndeyken herkesin yaptığı hatayı yaptık ve maçın bittiğini düşündük" dedi.

THY Avrupa Ligi 1. Tur B Grubu 5. hafta maçında sahasında Yunan ekibi Olympiacos ile karşılaşan Anadolu Efes, sahadan 91-87 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, "Çok garip ve zorlu geçen bir maç oldu. Maça başlangıcımız çok kötüydü. Olympiacos özellikle ilk yarıda çok iyi bir savunma performansı sergiledi. İkinci yarıya daha iyi bir performansla başladık. İyi bir savunma sergiledik ve hücum performansımız çok daha iyiydi. Son 5 dakikaya kadar da Olympiacos'a karşı 11 sayı öndeydik. Bundan sonrasında seyircilerin de olduğu gibi herkesin yaptığı hatayı yaptık ve maçın bittiğini düşündük. Ancak Olympiacos son 5 dakikada oyuna daha çok odaklı bir şekilde devam etti. Bizim hücum organizasyonlarımızı okudular ve savunmada da çok iyi bir performans sergilediler" dedi.

SFAIROPOULOS: "PES ETMEDİK"

Olympiacos Başantrenörü Giannis Sfairopoulos ise, "Bugünkü galibiyetin bizim için anlamı gerçekten çok büyüktü. Efes çok güçlü ve büyük bir takım. Bugünkü galibiyet bizim için çok anlamlıydı. Bunun sebeplerinden bir tanesi maç boyunca koyduğumuz karakterdi. Pes etmedik ve normal sürenin son 5 dakikasında 11 sayı geride olmamıza rağmen pes etmedik ve maçı uzatmaya götürmeyi başardık, sonunda da kazandık" diye konuştu.