A Milli Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, "'Hedefimiz cumartesi akşamı yapacağımız maçı da kazanarak olimpiyat vizesi almak" dedi.

Memnun, yarı finallere kalma maçında dün akşam Sırbistan karşısında aldıkları mağlubiyetin oyuncularını çok etkilediğini, tam bir psikolojik destek göstererek takım oyuncularını bugün Litvanya maçına hazırladıklarını kaydetti.

Memnun, Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi takım olarak hedeflerinin önce olimpiyat vizesi almak, ardından ise madalya kazanmak olduğunu belirterek, bugün oynadıkları Litvanya maçının son 5 dakikasından itibaren oyuncularının sahaya ağırlığını koyduğunu ve haklı bir galibiyet elde ederek cumartesi günü yapacakları 5.'lik maçına konsantre olduklarını açıkladı.

Olimpiyat vizesi almak için Litvanya maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını kaydeden Memnun, bu maça moral olarak kötü çıkan oyuncularını her şeye rağmen tebrik ettiğini, takımıyla gurur duyduğunu söyleyerek, "Hedefimiz cumartesi akşamı yapacağımız maçı da kazanarak olimpiyat vizesi almak" diye sözlerini noktaladı.