Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ozan Tufan, milli takım ile ilgili, "Umutlarımız bitti derken yeniden umut kazandık. Şimdi çok daha iyiyiz ve diriyiz. İnşallah 2 maçımızı da kazanıp, Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz diye umuyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transferi Ozan Tufan, milli maçlar ve Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçını değerlendirdi. Tufan, FB TV'ye yaptığı açıklamada, milli takım olarak umutlarımızın bittiği anda yeniden umut kazandığımızı belirterek, "Öncelikle ilk maçımız skor anlamında istediğimiz gibi geçmedi. İyi bir oyun, performans gösterdik ama skor olarak iyi bir skor olmadı bizim için. Ama onun akabinde Hollanda maçıyla birlikte çok iyi bir skor ve sonuç elde ettik. Umutlarımız bitti derken yeniden umut kazandık. Şimdi çok daha iyiyiz ve diriyiz. Bu da bizi sevindirdi ve son kalan 2 maçımızı da kazanıp Avrupa Şampiyonası'na gitmek için tüm inancımızı, kendimize olan güvenimizi yükseltti. İnşallah 2 maçımızı da kazanıp gideceğiz diye umuyorum" ifadelerini kullandı.

"KASIMPAŞA MAÇI ZOR OLACAK"

Takımının hafta sonu oynayacağı Kasımpaşa maçını da değerlendiren Tufan, "Kasımpaşa maçı zor maç olacak. Gördüğünüz gibi ligde kolay maç yok. Ama biz de ona göre hazırlanacağız. Kasımpaşa'nın zaaflarına çalışacağız. Bizim için zor maç olsa da 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Zaten ben takım arkadaşlarıma, abilerime güveniyorum. Bu konuda hiçbir sıkıntı yok. Zaten oynayan, oynamayan herkes birbirine katkı veriyor. En önemlisi de takımda bu. Bunun için de 3 puanın geleceğini biliyorum, inanıyorum. Güzel maç olur, kazanacağız inşallah" diye konuştu.