Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Kamerunlu oyuncu M'Bia'nın imza töreninde konuşan Hurma, Ersun Yanal ile bir toplantı yaptıklarını belirterek, "Çok dostane bir şekilde ayrılma kararı aldık. Tazminat talebi olmadı. Sadece hak edişleri ve makul olan bir miktar para kendisine verilecek. Prosedürler bugün umuyorum ki halledilecek. Kendisine Trabzonspor kulübüne verdiği değerli emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemizdeki önemli ve değerli teknik adamlardan biri. Daha henüz bir hoca ile anlaşmadık. Mümkün olduğu kadar çabuk iyi bir teknik adam ile, Trabzonspor'u arzu ettiği başarıya taşıyacak bir teknik adam ile mutlaka anlaşacağız" ifadelerini kullandı.

"HAKAN VE KAYSERİSPOR'LA ANLAŞTIK"

Hurma, kaleci Hakan Arıkan'ın durumu ile ilgili soruya ise, "Hakan'la ve Kayserispor'la anlaşmaya vardık. Bugün, en geç yarın resmi imzalar atılacaktır" cevabını verdi.

Süleyman Hurma; Yatabare, Waris ve Constant'ın kampa katılıp katılmayacağı sorusuna ise, "Trabzonspor'un sözleşmesi bulunan bütün oyuncuları hocamızın istemesi halinde kamp götürülecektir. Buna ismi geçen arkadaşlar da dahildir. Yeni gelecek olan teknik direktörümüzle bir toplantı yapıp bütün oyuncularımıza bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim oyuncu kaybetme lüksümüz söz konusu değil şu anda" şeklinde cevap verdi.