Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yla 2 yıllık anlaşma imzaladı. Pereira, Fenerbahçe taraftarına "hücum oynayan agresif takım" sözü verdi.

Porto'da 2 sezonda 2 lig ve 1 süper kupa, Olimpiakos'ta da bir sezonda 1 lig ve Yunanistan şampiyonluğu kazanan 47 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'de de tek hedefinin kupalar olduğunu dile getirdi. Pereira, "Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Harika taraftarı, büyük tarihi olan, büyük kupalar kazanan ve kupalarla yaşayan bir kulüp burası. Ben de aynı şekilde kupalarla ve başarılarla yaşıyorum. Çok çalışarak bu kulüple başarıya yürümek istiyoruz. Bu kulübün neye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve buna cevap vermeye geldim" dedi.

HÜCUM FUTBOLU VE AGRESİF OYUN SÖZÜ VERDİ

Sürekli hücumu düşünen bir takım oluşturacaklarını anlatan Portekizli teknik direktör, "Fenerbahçe'ye yakışır bir kadro kuracağız. Hücum futbolu oynayacağız. Agresif oynayacağız. Oyunu domine etmek istiyoruz. Büyük kulüplere oyunu domine etmek yakışır. Goller atacağız ve savunma yaparken de agresif olacağız. Buna uygun bir kadro kuracağız" diye konuştu.

Pereira, Fenerbahçe'yi ve mevcut kadroyu tanıdığını, tek tek ders çalışır gibi oyuncuları çalıştığını da ekledi.