Alp Yalman ve Sportif Direktör Cenk Ergün, bugün Londra'ya giderek Sarı-kırmızılı kulübün transfer hedefindeki futbolcular için girişimlere başlayacak.

Galatasaray'ın transfer gündeminin bir numarasında sürpriz bir isim Moussa Dembele var. İngiltere Championship kulüplerinden Fulham'ın genç yıldızı Dembele'nin bonservisi elinde ve birçok kulübün transfer gündeminde yer alıyor. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, yakın geçmişte yaptığı Londra seyahatinde 19 yaşındaki Dembele'nin menajeri ile yaptığı ön görüşmede olumlu cevap aldığı öğrenildi. Dembele aynı zamanda Fransa U20 Milli Takımı'nda da yer alıyor ve Football League Yılın Genç Futbolcusu Ödülü'ne aday gösterilmiş bir isim. Galatasaray bonservisi elinde olan genç yıldız adayını transfer edip, gelecek yıllarda da ciddi rakamlara Avrupa'ya yeniden satmayı planlıyor. 

Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisi ayrıca bonservisi Manchester City'de olan Boşnak golcü Edin Dzeko ve Barcelona'nın 2 yıldır Ada kulüplerine kiraladığı ön libero Alex Song için de transfer görüşmelerini noktalama amacında.