Galatasaray'ın bu sezon karşılaşmalarda giyeceği üçüncü forması belli oldu. Sarı-kırmızılılar yeni formayı ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Astana maçında giyecek.

Galatasaray Spor Kulübü, geleneksel kırmızı ve sarı tonlarını canlı kırmızı gölgesi içinde bir araya getirdiği üçüncü formayı tanıttı. Yeni formalar, Galatasaray'ın ileri görüşlü ve yenilikçi köklü mirası ile oyuncuların cesaretinin ve Galatasaray taraftarının tutkusunun birleşimini sembolize ediyor.

Kulüp oyuncularına 2015-16 sezonundaki en önemli uluslararası maçlarının bazılarında güçlü ve ezici bir görünüm kazandıracak olan yeni formalarda, şort ve formanın manşetini harmanlayan siyah gölge şekil, göz alıcı kırmızıyı vurguluyor. Bu etki gece oynanan maçlarda, oyuncuların saha ışıkları altındaki fiziksel görünümünün daha güçlü olmasını sağlıyor. Modern sıfır yaka ile bitirilen forma, Galatasaray'ın Türkiye liginde elde ettiği 20 şampiyonluğu temsil eden dört altın yıldızla taçlandırılan kulüp armasını gururla taşıyor.

İLK DEFA ASTANA MAÇINDA KULLANILACAK

Tarz, kulüp kültürü ve performans dikkate alınarak tasarlanmış bir futbol giysisini temsil eden yeni formayı Galatasaray sahada ilk kez, 30 Eylül'deki UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Astana karşılaşmasında giyecek ve forma 1 Ekim itibariyle nike.com adresinde ve kulübün internet mağazasında satışa çıkacak.

İşte Galatasaray’ın yeni forması

İşte Galatasaray’ın yeni forması

İşte Galatasaray’ın yeni forması