Bayern Münih'le geçirdiği başarılı 3 sezonun ardından futbol felsefesini Premier Lig'e Manchester City aracılığı ile yaymaya hazırlanan Pep Guardiola'nın, ekibinde Barcelonalı eski öğrencisi Gerard Pique'yi istediği öğrenildi.

UNITED'I HALA ÇOK SEVİYOR

Birçok eski oyuncusunu yeni takımında istediği bilinen Guardiola'ya, Pique'nin cevabı 'hayır' oldu. İspanyol defans, bu cevabı verme nedeninin 2004-2008 yılları arasında City'nin en büyük rakibi Manchester United'da forma giydiğinden ötürü olduğunu belirtti. 29 yaşındaki oyuncu, eski kulübünü hala çok severek takip ettiğini ve bu yüzden de asla mavi-beyazlı formayı giymeyeceğini açıkladı.

Guardiola'nın Barcelona'da kurduğu oyun sistemi ile bir çok başarı elde ettiğini ve eski hocasını çok sevdiğini dile getiren Pique: "Pep harika bir menajer ancak United'a olan sevgim yüzünden City'de asla forma giyemem" dedi.

Kariyerinde emekli olmadan önce başka liglerde de oynamak istediğini belirten futbolcu, Kırmızı Şeytanlar'a olan sevgisinin Manchester'a geri döneceği anlamı taşımadığını da belirtti. (Fanatik)