Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, taraftarın istifa çağrılarına, "Onları saygı ile karşılıyorum. Biz bir araya geliriz o takımın başarısı için gereken ne varsa yaparız. Bu maçtan sonra benim lehime tezahürat yapmalarını bekleyemeyiz" yanıtını verdi.

Gaziantepspor'un kendi evinde Medipol Başakşehir'e 1-0 yenildiği maçın ardından her iki takımın teknik adamları açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Çok fazla pozisyon bulduk ama bu pozisyonları gole çeviremedik. Bizim için şansız bir maç oldu. Maç başlamadan önce şöyle bir istatistiklere bakmıştım dolayısıyla çok az gol yiyen iyi kapanan, bir takıma karşı oynadık ilk yarı iyi pas yaptık. Oyunun geneline baktığımızda sadece bir pozisyon vardı. O da gol oldu. Çok sıradan bir maç oldu. Önümüzde gençler birliği maçı var onu değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Taraftarların yönetimi istifaya çağırmasına karşılık konuşan Topçu, taraftarların bu takımın gerçek sahibi olduğunu ifade ederek, "Onları saygı ile karşılıyorum. Biz bir araya geliriz o takımın başarısı için gereken ne varsa yaparız. Bu maçtan sonra benim lehime tezahürat yapmalarını bekleyemeyiz" diye konuştu.

ABDULLAH AVCI: "GALATASARAY İLE AYNI PUANDAYIZ"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncularını tebrik ederek, her şeyden önce 3 puanı almanın önemli olduğunu belirtti. Avcı, "Oyunu değerlendirecek olursak ilk yarı pek oyuna giremedik. İkinci yarıda biraz daha oyunu baskılı oynadık, golü bulduk. Bugün itibariyle. Galatasaray ile aynı puandayız. zemin kötüydü. Bugün bardağın dolu tarafı, maçı kazanmak oldu. Akhisar ile aynı puandayız. Gaziantepspor'u bundan sonraki maçlarda tebrik ediyorum. Geçen seneden itibaren ilk yarıyı 4. bitirmiştik. Bu sene itibarı ile oyun kalitesini biraz daha geliştirdik. Biz buralarda dolaşmak istiyoruz, bu sıralamayı kaybetmek istemiyoruz. Umarım bunu gerçekleştiririz" ifadelerini kullandı.