Orduspor'un kalecisi Emrehan Ceylan, taraftarın tepkisine isyan ederek, "Benim doğmamış çocuğuma bile küfür ettiler" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 5 haftada 3 beraberlik alan ve geçen hafta sahasında Bandırmaspor'a 4-1 mağlup olan Orduspor'da kaleci Emrehan, taraftara isyan etti. 5 haftada 4 gol atıp 9 gol yiyen ve 3 puanla 18 takımlı grupta 15. sırada yer alan mor-beyazlı takımın 36 yaşındaki kalecisi Emrehan Ceylan'ın, Bandırmaspor maçının ardından taraftarlarla tartışmasının yankıları sürüyor. Kaleci Ceylan, uydudan yayın yapan bir TV kanalında Gökhan Doğuş'un sunduğu spor programına telefonla katıldı.

Taraftarların küfürlerine dayanamadığı için tribünlerle tartışmaya girdiğini belirten kaleci Emrehan, "Ben çoluğumu çocuğumu bırakıp gurbete geldim. Ben bu takımın abisiyim. Elimden geldiğince gençlere ağabeylik yapmaya çalışıyorum. Ama daha ilk maçtan bu yana küfür yemeyi de kendime yediremiyorum. 18 yıllık futbol hayatımda tribünlerden çok küfür yedim ama 36 yaşında olunca kaldıramayacak şeyler var. Benim doğmamış çocuğuma bile küfür ettiler. Taraftarlara yaptığım tepki doğru mu? Doğru değil ama bir insanın dayanma gücü var" şeklinde konuştu.

"BEN GÜNAH KEÇİSİ DEĞİLİM"

En kısa sürede toparlanarak çıkışa geçeceklerini belirten Orduspor kalecisi Emrehan, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben günah keçisi değilim. Hayatta önemli olan şey şereftir. 18 senelik futbol hayatımda da bu kadar küfür yemedim. Kimse gol yemek istemez. Ben bu kadar tepkiyi hak edecek bir şey yapmadım. Herkes, her şey iyiyse sadece sıkıntı bendeyse razıyım küfür yemeye de. Ama her şey kötüyse ve sadece ben küfür yiyorsam orada art niyet ararım."

İsyan etti: Doğmamış çocuğuma bile küfrettiler

İsyan etti: Doğmamış çocuğuma bile küfrettiler