İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, 6. hafta mücadelesinde Napoli deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Geçen yıl 3 mağlubiyetle şampiyon olan Juventus, bu sonuçla ligin 6. haftasında 3. mağlubiyetini aldı.

İtalya Serie A 6. hafta mücadelesinde Juventus, Napoli'ye konuk oldu. San Paolo Stadı'ndaki karşılaşmada Napoli, Insigne'nin 26. dakikada bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da istediği oyunu sahaya yansıtan Napoli, karşılaşmanın 62. dakikasında Higuain'in golüyle durumu 2-0'a getirdi. Massimiliano Allegri'nin öğrencileri bu gole hemen cevap verdi ve 63. dakikada Lemina ile durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Napoli zorlu karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırdı.

JUVENTUS 3. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Geçen yıl sadece 3 mağlubiyetle şampiyon olan Juventus, ligde 6 hafta geride kalırken, tek galibiyetini ligin 4. haftasında Genoa deplasmanında aldı. Allegri'nin öğrencileri 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle kötü gidişatını sürdürdü. Napoli ise bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti.

Juventus, ligin 7. haftasında evinde Bologna ile karşılaşacak. Napoli ise deplasmanda Milan'a konuk olacak.

İtalyan devinde kötü gidişat sürüyor