K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun Gol Kralı olan ve bu sezon da 22. hafta sonunda 29 golle krallık yarışında zirvede yer alan Yenicami’nin yabancı yıldızı John Ebuka Okoye, Havadis Spor'a konuştu.

Havadis Gazetesi’nin düzenlediği K-Pet Süper Lig’de haftanın başarılıları ödül törenine katılan siyah beyazlıların gol makinesi, hafta sonu oynayacakları sezonun en kritik maçlarından biri olan Doğan Türk Birliği karşılaşması ile ilgili açıklamalar yaptı.

Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Sorumlusu Mustafa Özsoy’a konuşan John, yarın deplasmanda oynayacakları DTB maçı ile ilgili sorulara açık yüreklilikle yanıt verdi.

John: Kazanmak istiyoruz

Doğan Türk Birliği’ni yenip kritik bir engeli kayıpsız geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istediklerini dile getiren John şöyle konuştu: “Kazanmak istiyoruz. Puan farkını açmak istiyorsak bu maçtan 3 puan almak zorundayız. Bu da benim gol atmam demektir. Takımıma güveniyorum. Biliyorum ki Doğan Türk Birliği için de zirveye tutunma maçıdır ancak biz kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Ülkede en beğendiğim futbolcu takım arkadaşım Tansel. Bana çok asist yapıyor ve takım oyunu oynuyor.”

Uğur, çok teknik bir futbolcu

“Gol krallığında çekiştiğimiz ve geçen hafta liderliği elinden alarak öne geçtiğim Küçük Kaymaklı’lı Uğur çok teknik bir futbolcu. Bence Türkiye takımlarında çok rahat oynayabilir.”

Futbolcular kendilerine iyi bakmıyor

Ülkenizde yetenekli çok futbolcu var ama tam anlamıyla profesyonel olmadıkları için kendilerine iyi bakmıyorlar. Benim hayatım spor. İdman ve maçlardan boş kalan zamanlarımı bile sporla geçiriyorum. Önümüzdeki sezon burada kalıp kalmayacağımı da zaman gösterecek.”