Juventus Real Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi Yarı Final karşılaşmaşı oynanacak. Devler Ligi'nde birçok kez karşı karşıya gelen iki ekip gene nefesleri kesecek bir mücadeleye imza atacak. Peki Juventus Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Juventus Real Madrid arasında oynanan maçlar ve takımlar istatistikleri

İtalyan devi Juventus, 5 Mayıs Salı günü 21:45'te son şampiyon Real Madrid ile karşılaşacak.

Juventus ve Real Madrid Şampiyonlar Ligi Yarı Final mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Juventus Arena'da ateşli İtalyan taraftarların önünde oynanacak yarı final ilk maçında Juventus ve Real Madrid'in nasıl bir performans sergileyeci merakla bekleniyor. Peki Juventus Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Juventus Real Madrid maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Martin Atkinson'un yöneteceği karşılaşma NTV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı finallerin ilk heyecanı Juventus-Real Madrid maçıyla başlıyor. İtalyan ekibi Juventus'un kupanın son sahibi İspanyol devi Real Madrid'i, Torino’da konuk edeceği mücadele bu akşam spor severleri ekran başına kilitleyecek Ev sahibi ekip geçtiğimiz hafta İtalya Ligi’nde şampiyon oldu. Devler Ligi’ni en son 1996’da kazanan ve geçen sezon da gruplarda Galatasaray’a son maçta elenerek Avrupa Ligi’nin yolunu tutan Juventus’ta Pogba, sakatlığı sebebiyle yok. Sahasında Avrupa’da oynadığı son 12 maçın sadece 1’ini kaybeden Siyah-Beyazlılar, zorlu randevuda, kupada 6 golü bulunan Tevez’e güveniyor. Real Madrid, çeyrek finalde Arda Turan'lı Atletico Madrid ile karşılaşmıştı. Madrid derbisinde Atletico'nun sahasında oynanan

ilk maç 0-0 sona ermişti. Rövanş maçında sahasında 1-0'lık galibiyetle gülen Real Madrid yarı finale yükselmişti. Juventus ise sahasında ağırladığı Fransız temsilcisi Monaco'yu ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Rövanşta rakibiyle 0-0 beraber kalan İtalyan temsilcisi yarı final biletini cebine koymuştu. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus deplasmanına çıkacak olan Real Madrid, beklediği güzel haberi alamadı. Torino'daki dev mücadele öncesi Fransız yıldızından gelecek haberi merakla bekleyen Real Madrid umduğunu bulamadı.

Karim Benzema, son antrenmanda takımla birlikte çalışmasına rağmen Juventus maçının 20 kişilik kadrosuna alınmadı. Çeyrek finaldeki Atletico Madrid sınavında sağ dizinden sakatlık yaşayan tecrübeli golcü, takımının oynadığı son 6 resmi maçta forma giyememişti. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon 44 resmi maçta görev almış ve 22 gol atıp 14 de asist yapmıştı. Bu arada, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Juventus maçı için belirlediği kadroda sakatlıkları devam eden Luka Modric ile Sami Khedira da yer almadı.