Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı ekibin ilk transferini açıkladı: Bilal Kısa. Hamzaoğlu, yeni transferler ve Melo ile Sabri'nin durumuyla ilgili de konuştu.

Galatasaray yönetiminin Haziran ayı olağan toplantısı ve yeni yönetimin mazbata törenine katılan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Divan başkanı İrfan Aktar'dan başarı belgesi alan Hamzaoğlu, "Divan kurulumuza teşekkür ederim. Bize verdikleri değeri çok güzel gösterdiler. İnşallah bizler de bu değere laik oluruz" dedi.

"HİZMETTE KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın çok büyük bir camia olduğunu belirterek, "Bir kez daha gördük ki Galatasaray camiası bugünüyle ve geçmişiyle çok büyük bir camia. Biz emaneti büyüklerimizden aldık, inşallah bizden sonra gelenlere de en iyi şekilde teslim ederiz. Bilginiz tecrübemiz başarılı olmaya ne kadar yeter bunu zaman gösterecek ama Galatasaray'a hizmette kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"3 YILLIK SÖZLEŞME OLACAK"

Galatasaray ile imzalayacağı yeni sözleşme hakkında da açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "3 yıllık bir sözleşme olacak. Herhalde birkaç gün içinde imzalayacağız. Konuştuk, anlaştık. İnşallah yeni yönetimimizle birlikte 3 yıl en iyi yerlere gelmek için çalışacağız" diye konuştu.

"İNŞALLAH 3-5 YIL İÇİNDE O BÜYÜK HEDEFE DOĞRU YAKLAŞIRIZ"

Transfer için çalışmalarının sürdüğünü belirten deneyimli teknik adam, "Elimizde geniş bir liste var ama bu listeye rağmen çok fazla oyuncu almayacağız. Adım adım istikrarı koruyarak devam edeceğiz. Geçmiş yıldan daha iyi bir seviyeye gelmeye çalışacağız. İnşallah 3-5 yıl içinde o büyük hedefe doğru adım adım yaklaşmış oluruz" açıklamalarında bulundu.

"BİLAL İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK"

Hamzaoğlu, Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa ile anlaştıklarını ifade ederek, "O da bir iki gün içinde gelip imzalayacak. Transferlerin hepsini tamamlamamız mümkün değil. Kampa gidip beraber çalışacağımız arkadaşları görmek lazım. Mutlaka bir iki transferi sonlara bırakmakta fayda var" dedi.

"SABRİ VE MELO İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Sabri ve Melo'nun transferleri hakkında da açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, "Sabri ile kesinlikle devam etmek istiyorum. Sabri diğer futbolcularım gibi oyunculuğuna ve karakterine değer verdiğim bir oyuncu. Ben devam etmesini istiyorum. Yönetimle konuşacak. Melo ile devam etmek istiyorum. Kim olursa olsun "ben gitmek istiyorum" diyorsa yapacak bir şey yok. Gitmesine sıcak bakarım. Bunu sadece Melo için söylemiyorum yanlış anlamayın" ifadelerini kullandı.

"FORVET ALACAĞIZ"

Belirgin olarak forvete bir oyuncu almaları gerektiğini vurgulayan Hamzaoğlu, "Onun dışında diğer bölgelere destek amaçlı düşünüyoruz. Belki bir iki tane direkt takıma etki edecek oyuncu alabiliriz. Sercan'ı değerlendireceğiz o da bizim oyuncumuz. Eğer olumlu düşünürsek bizle beraber kampa gelir" açıklamasını yaptı.