Havadis Spor'un haberine göre, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize dilen KKTCELL Kadınlar Ligi’nde çift devre lig şeklinde oynanan grup mücadelesi tamamlandı ve play-off ile play-out oynayacak takımlar belli oldu.

Şampiyonun belirleneceği play-off turunda A Grubu birincisi Mağusa Spor Akademisi, A Grubu ikincisi Çanakkale, B Grubu birincisi Göçmenköy ve B Grubu ikincisi Akdeniz Spor Birliği yer alacak.

Tek devre lig usulüne göre oynanacak olan maçlar sonunda play-off grubu lideri 2017-2018 sezonu KKTCELL Kadınlar Ligi şampiyonu olacak.

Kadınlar Liginde sıralamayı belirleyecek olan play-out turunda ise A Grubu üçüncüsü Geçitkale, A Grubu dördüncüsü Dumlupınar ve B Grubu üçüncüsü Merit Alsancak Yeşilova mücadele edecek.

Mağusa Spor Akademisi favori

Toplam 7 takımın 2 ayrı grupta mücadele ettiği Kadınlar Liginde, play-off turu öncesinde Mağusa Spor Akademisi en başarılı takım olarak dikkat çekiyor.

4 takımlı A Grubunda mücadele eden MSA grupta oynadığı 6 maçta da 6 galibiyet elde ederek namağlup bir şekilde play-off’a yükseldi.

6 maçta 29 gol atan MSA grup aşamasında en fazla gol atan takım olurken kalesinde gördüğü 4 golle de en gol yiyen takım oldu.