Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe müsabakası öncesinde, maçın oynanacağı Kadir Has Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi kullanıp maça hazırlanırken, maçın oynanacağı Kadir Has Stadı'nda da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ bünyesinde çalışan 50 kişilik ekip, sabah saatlerinde başladıkları çalışmayı akşama kadar sürdürüyor. Sahanın çimlerinde deforme olan yerler giderilirken, özel olarak getirilen çim gübresi ile de çimlerin bakımı yapılıyor. 33 bin taraftar kapasiteli Kadir Has Stadı'nda ayrıca, seyircilerin oturacağı 33 bin koltuk da teker teker siliniyor.

"KOLTUKLAR TEKER TEKER TEMİZLENDİ"

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Kadir Has Stadı Müdürü Gazi Koçer, "Spor Toto Süper Lig'in 8. Hafta oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçı için Kadir Has Stadı'nda tüm hazırlıklarımız devam etmektedir. 33 bin taraftar kapasiteli stadyumumuzda koltukların teker teker itinalı bir şekilde temizliği yapılmaktadır. Müsabakayı izlemeye gelen taraftarlarımıza zevkli ve keyifli ve hijyenik bir ortam hazırlamak için çalışmalarımız devam etmektedir. Gece gündüz demeden saha çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Sahayla ilgili olarak havalandırmamız, saha gübre çalışmalarımız devam etmektedir. Kayserili hemşehrilerimizi ve sporseverlerimizi bu müsabakaya bekliyoruz. 50 kişilik bir ekiple çalışmalarımızı yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.