Karşıyaka'da kulübe yaptığı yüklü maddi destekle dikkat çeken ünlü iş adamı Erdal Acar'ın yeğeni Devrim Acar'la birlikte 2 yönetici daha istifa etti. İstifaların devam edeceği ve olağanüstü genel kurula gidileceği iddia edildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da futbol şube yöneticileri Devrim Acar, Mustafa Özçakar ve Kerim Çetin, görevlerinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Yeşil-kırmızılı ekipte sezon başında futbol şube sorumluluğunu Osman Kırkpınar üstlenirken, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, daha sonra kulübe dışarıdan destek olan iş adamı Erdal Acar ile yaşadıkları gerilim nedeniyle şube yönetimine Erdal Acar'ın yeğeni Devrim Acar'le birlikte Mustafa Özçakar ve Kerim Çetin'i getirmişti.

"BU BİR AYRILIK DEĞİL"

İstifasının ardından açıklamalarda bulunan Devrim Acar, "Bu bir ayrılık değil, bu doğrunun yanında olmanın onurlu mücadelesi. Mevcut başkan görevini bıraktığı takdirde verdiğimiz bütün sözler geçerlidir. Giresun maçında takımımızın başındayız. Biz istersek olur" dedi.

Erdal Acar'ın Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten'in istifasının ardından desteğine devam edeceği açıklandı.

ACAR BAŞKAN ADAYI OLACAK

Acar'ın Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Giresunspor maçında takımın başında olacaklarını ifade etmesi, camiada heyecan uyandırırken kulislerde, diğer yönetim kurulu üyelerinin de istifa ederek olağanüstü genel kurula gidileceği konuşuluyor. İstifaların bugün de devam etmesi beklenirken, söz konusu olağanüstü genel kurulda Devrim Acar'ın başkan adayı olacağı belirtiliyor.