Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorunlar nedeniyle 28 Temmuz'da izin verilen ve takımın kamp yaptığı Makedonya'dan Türkiye'ye gönderilen Onur Recep Kıvrak, takımla birlikte antrenmana çıktı.

Bordo-mavili takımda sezon öncesinde kriz yaşanmasına neden olan, sportif direktör Süleyman Hurma'yı da istifanın eşiğinden döndüren Onur Recep Kıvrak konusu oyuncunun bugün Trabzon'a gelip Süleyman Hurma ve Shota Arvaledze ile görüşmesinin ardından tatlıya bağlandı. Onur ikiliyle yaptığı görüşmenin ardından bordo-mavililerin Rabotnicki ile oynayacağı maçın hazırlıklarına takımla birlikte başladı.

ONUR'A DESTEK

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçında sahasında karşılaşacağı Rabotnicki mücadelesinin hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başlarken, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen bir grup taraftar da kaleci Onur'a destek verdi. "Sen bizim Onur'umuzsun" slagonları atan taraftarlar, teknik direktör Shota Arvaledze'ye de destek verdi. Antrenmanı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma birlikte izledi.

Kaleci Onur antrenmana çıktı