Havadis Spor'un haberine göre, K-Pet Süper Lig’in 5. haftasında Lefke, Haldun Oktay’ın cezalı olmasından dolayı teknik direktöründen yoksun çıktığı maçta Cihangir’i 5-1 mağlup etti. Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanan karşılaşmada Lefke’ye galibiyeti getiren golleri Kasım Tağman (2) ve biri penaltıdan olmak üzere Burak Koçar (3) kaydetti. Offor ile bir penaltı atışından yararlanamayan Cihangir’in tek golünü yine penaltıdan Kalifa Dembele attı. Bu sonuçla Lefke puanını 8’e yükseltirken Cihangir 7 puanda kaldı.

Maçın önemli anları:

  1. dakikada Burak Koçar’ın pasında Kasım Tağman kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi. (1-0).
  2. dakikada Ruslan Taliev soldan güzel hareketlerle son çizgiye kadar indi ve geriye kestiği topta Kasım Tağman düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. (2-0).
  3. dakikada Yakup Esmeraslan’ın uzun pasında topu kontrol eden Kasım Tağman ceza alanına kadar indi ve boş pozisyondaki Burak Koçar’ı gördü. Burak düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. (3-0).
  4. dakikada Lefke savunmasından Yılmaz Şipal’ın ters vuruşunda top üst direkten geri geldi.

İlk yarı 3-0 ev sahibi takım üstünlüğünde sona erdi.

  1. dakikada Ruslan Taliev’in soldan ortasında topa iyi yükselen Burak Koçar kafayla topu ağlara bıraktı. (4-0).
  2. dakikada gelişen Cihangir atağında Aykut Esmeraslan’ın, Offor’a ceza alanı içinde yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Offor’un penaltı vuruşunda kaleci Mehmet Özeralp gole izin vermedi.
  3. dakikada ceza alanı içerisinde bu kez Offor’un, Candy’e yaptığı hareketten dolayı Lefke penaltı kazandı. Atışı kullanan Burak Koçar topu filelerle buluşturarak kendisinin üçüncü takımının beşinci golü attı. (5-0).
  4. dakikada gelişen Cihangir atağında Arif’in, Ali’ye ceza alanı içerisinde yaptığı hareket sonrasında Cihangir ikinci kez penaltı kazandı. Atışı bu kez Kalifa kullandı ve topu ağlara göndermeyi başardı. (5-1).

Lefke karşılaşma 5-1 kazandı.