Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 yenerek liderliğe yükseldi.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ'I BEKLEDİ

Trabzonsporlu futbolcular ikinci yarının başında sahada bir süre Beşiktaş'ı bekledi. İkinci yarı için Bülent Yıldırım ve bordo-mavili futbolcular sahaya çıktı ancak Beşiktaş, Şenol Güneş'in taktik toplantısının uzun sürmesi nedeniyle yaklaşık 1 dakika geç kaldı. Taraftarlar bu durumu tezahüratlarla protesto etti.

TOLGA DEVAM EDEMEDİ

Karşılaşmanın 41. dakikasında Muhammet Demir'le girdiği ikili mücadelede sakatlanan Tolga Zengin, ikinci yarıya çıkamadı. Ukraynalı kaleci Boyko'nun da statü gereği kadroda olmaması nedeniyle kaleye Günay geçti.

CARDOZO'DAN DEĞİŞİKLİK TEPKİSİ

Karşılaşmanın 63. dakikasında yerini Sefa'ya bırakan Oscar Cardozo, bu değişikliğe tepki gösterdi. Tabelada numarasını görünce bir süre ellerini beline koyarak bekleyen Paraguaylı futbolcu, daha sonra ellerini iki yana açtı. Cardozo ardından taraftarların alkışları arasında yedek kulübesine gitti.

CAVANDA'YA TEKMELİK UYARISI

Maçın hakemi Bülent Yıldırım, karşılaşmanın ikinci yarısında tekmelik ve tozlukları nizami biçimde olmayan Cavanda'yı uyardı.Oyunu durduran Yıldırım, Cavanda tozluklarını düzeltene kadar maçı başlatmadı ve Belçikalı oyuncuya bir darbe durumunda sakatlanabileceği uyarısı yaptı.

HAMİ İSTİFA SESLERİ

Beşiktaş'ın ikinci golünden sonra Avni Aker tribünlerinden "Hami istifa" sesleri yükseldi. Hami Mandıralı aleyhine sloganlar maçın bitiş düdüğünün ardından da devam etti.