Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından siyah beyazlı ekip grupta puanını 6'ya yükseltti. Napoli ise, puanını 7 yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş, 3-2’nin rövanşında Vodafone Arena’da Napoli’yi konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 

İki takım mücadelede çok gol pozisyonuna girdi, perde ikinci yarıda açıldı. Kartal 78’de Quaresma’nın penaltıdan attığı golle maçta öne geçti: 1-0. 82’de Napoli’de Hamsik skora eşitliği getirdi: 1-1. Başka gol sesi çıkmadı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda puanını 6’ya yükseltti. Napoli ise, puanını 7 yaptı. Grubun diğer maçında Benfica sahasında Dinamo Kiev’i ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi takım 1-0 kazandı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda 4 hafta sonunda puan durumu şu şekilde:

  1. Napoli 7
  2. Benfica 7
  3. Beşiktaş 6
  4. Dinamo Kiev 1

Tolgay Arslan: Çok iyi mücadele ettik

manset-resim_haber.jpg

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Tolgay Arslan, 1-1’lik Napoli maçı sonrası üzgün olduklarını belirterek, “Şimdi önümüzde Benfica maçı var. Benfica maçında başka bir Beşiktaş izleyeceğiz” dedi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların yıldız oyuncusu Tolgay Arslan, sonucun üzücü olduğunu söyleyerek, “1-0'dan sonra hemen gol yedik. Ama önceden biri bize Napoli'ye karşı 4 puan alacaksınız dese, herkes bunun altına imza atardı. 

Şimdi her şey bizim elimizde. Benfica maçından bir galibiyet ile çıkmak istiyoruz. Eğer o maçı yenersek gruptan çıkarız. Napoli iyi takım. Orta sahada iyi oyuncuları var ve iyi baskı yapıyorlar. İkinci yarı maça daha iyi girdik. 82'de golü yedik maalesef ama o zamana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Aslında çok iyi mücadele ettik. Ama şimdi önümüzde Benfica maçı var. Benfica maçında başka bir Beşiktaş izleyeceğiz” diye konuştu.