Beşiktaş'ın yeni transferi Luiz Rhodolfo, kendisine güvenenleri yanıltmayacağını söyledi.

Gremio'dan Beşiktaş'a transfer olan Brezilyalı defans oyuncusu Luiz Rhodolfo, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Havalimanında taraftarlar tarafından karşılanmanın çok güzel olduğunu söyleyen Rhodolfo, "Karşılama çok güzeldi. Taraftarlarımız karşılamaya geldi. Onlara saha içinde karşılık vermek istiyorum. Sosyal medyada videolar izledim. Tribünleri gördüm. Şimdi canlı olarak görmeye geldim" dedi.

Beşiktaş'a transferi sürecinde Brezilyalı oyunculardan olumlu referans aldığını belirten başarılı oyuncu, "Gremio ile Beşiktaş arasında bir ay süren konuşmalar oldu. O konuşmaların ardından benim karar vermem zor olmadı. Beşiktaş'ın çok iyi bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu biliyorum" diye konuştu.

"TOPA SERT GİREN BİR OYUNCUYUM"

Kendi oyun özellikleri hakkında da açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki oyuncu,"Oynadığım takımlarda kaptanlık yaptım. Takımı çıkarma özelliğim var. Kafa toplarında iyiyim. Uzun boylu olmama rağmen hızlıyım. Topa sert giren bir oyuncuyum. Sezgilerim kuvvetlidir. Takımı eksik bırakmak istemem" ifadelerini kullandı.

Türkiye liginin güce dayalı olduğunu belirten Rhodolfo, "Türkiye'de güce dayalı bir futbol oynanıyor. Saha içinde yüzde yüzle oynarım. Kaybetmekten nefret ederim. Beşiktaş formasını en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hızlı bir şekilde takıma adapte olmaya çalışacağım. Formayı kapmaya çalışacağım. Kimsenin garantisi yok. Şu anda Brezilya'da lig oynanıyor. Geçen hafta maç oynadım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı savunma oyuncusu, "Brezilya'da teknik kalite önemli. Neymar ve Ronaldinho'ya karşı oynadım. Türkiye'de güzel derbiler olacak. Diğer takımlarda Brezilyalı oyuncular var. Güzel şeyler olacak" dedi.

Taraftara mesaj yollayan Rodolfo, "Taraftarlar bana güvensin. Bugüne kadar oynadığım takımlarda her şeyini vermiş bir oyuncuyum. Beni buraya getirenleri yanıltmayacağım" şeklinde konuştu.