Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, teknik direktör Tolunay Kafkas bu sezonki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig'den şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kayserispor Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmanda teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcular ardından topla birlikte çalıştı.

KAFKAS: "HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK"

Antrenmanda açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bu sezon ligdeki hedeflerinin kümede kalmak olduğunu söyledi.

Kendileri için zor bir sezon olacağını vurgulayan Kafkas, "Antrenmanlara başlayalı 4-5 gün oldu. Birkaç oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Bizim için zor bir sezon. Bu seneki hedefimiz öncelikle kümede kalmak. Maalesef içinde bulunduğumuz durum bunu gösteriyor. Sonra yolumuza devam ederek üzerine de koyarak eski Kayserispor'u hatırlatacak, yaşatacak bir takım hazırlamak" dedi.

Transferler hakkında bilgiler veren Kafkas, "Birçok transfer olabilir. Şu anda zaten eksik takımız. Nereden bakarsanız 10-11 tane daha oyuncu gelecek" ifadelerini kullandı.