A Milli Takım'ın yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, Bulgaristan galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Kazakistan'da da iyi bir performans gösterip, galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde 12 Haziran Cuma günü deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak olan Türkiye, bu maçında öncesinde özel müsabakada Bulgaristan ile karşı karşıya geldi. Sahadan Hakan Çalhanoğlu (2) ve Burak Yılmaz'ın (2) golleriyle 4-0 galip ayrılan ay-yıldızlılar, Kazakistan maçı öncesi moral buldu.

"TOPA İYİ VURDUM VE GOL OLDU"

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Milli Takımı'nın Bayern Leverkusen'de forma giyen yıldızı Hakan Çalhanoğlu, hazırlık maçlarının kendileri için iyi olduğunu belirterek, "Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Bu galibiyetle orada da iyi bir performans gösterip, Kazakistan'dan da galibiyetle dönmek istiyoruz. Gol için çok mutluyum. Bana bir şans geldi. Böyle bir şansı yakalamak ve değerlendirmek istiyordum. Topa iyi vurdum ve gol oldu, çok mutluyum. Kaleciyi kandırmak istedik. Zaten sonradan Burak ağabey koşu yaptı. Çekmek istedim, konsantre oldum ve topa iyi vurdum. Normalde ben önde oynarım. Forvet arkası veya açıkta. İkinci yarıda açıkta elimden geleni yapmaya çalıştım" diye konuştu.

"ÇOĞU KİŞİ SEÇİME KONSANTRE OLMUŞTU"

"Tribünlerin dolmamasını nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna ise Çalhanoğlu, "Normalde seyirciyle oynamak bir oyuncu için çok güzel bir şey. Normalde her zaman taraftar arkanda oluyor. Bugün maalesef öyle değildi. Belki çoğu kişi tatildeydi veya seçime konsantre olmuştu. Bugün gelenlere çok teşekkür ederiz" dedi.