İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Kenan İskender, Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderpaşa Camisi'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Adnan Günnar, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, AK Parti eski Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, spor ve siyaset camiasından çok sayıda seveni hazır bulundu.

Burada kısa bir konuşma yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Trabzon çok büyük bir insanı kaybetti. Hayatı ondan öğrendim. O hep bizimle birlikte olacak. Mekanı cennet olsun. Onu hep yanımızda yaşatacağız. Ölümünü Trabzon'un ve Türkiye'nin çok büyük bir kaybı olarak görüyorum" dedi.

AK Parti eski Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ise yaptığı konuşmada, "Kenan abi üniversite bitirmedi ama hepimizin öğretmeni oldu. Ben inanıyorum ki ailesini Trabzonspor'dan sonra düşündü. Her günü Trabzonspor ile geçti. Şenol Güneş'leri yetiştiren de o, bizleri idareci olarak yetiştiren insan da o. Trabzonspor'un bir kuruşunu, yetimin hakkı gibi korudu. İnanılmaz tasarruf sahibi bir insandı. Trabzonspor olunca ölçülüydü. Kendi adına olunca çok cömertti. Çok hayırsever birisiydi ama bunu kimse bilmezdi" diye konuştu.

Kenan İskender, kılınan cenaze namazı sonrası Bostancı Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kenan İskender son yolculuğuna uğurlandı

Kenan İskender son yolculuğuna uğurlandı