Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Karşıyaka, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Kenan Sipahi'yi 1 yıllığına kiraladı.

2014-2015 Türkiye Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon kapatan Karşıyaka, bu sezon Euroleague'de de iddialı olabilmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Joe Ragland (Milano), Kerem Gönlüm (Galatasaray), Justin Carter (Galatasaray), Muhammed Baygül (Rönesans TED Ankara Kolejliler), Josh Carter (Türk Telekom), Colton Iverson (Laboral) ve Can Altıntığ'ı transfer eden İzmir ekibi, Fenerbahçe'nin genç oyun kurucusu Kenan Sipahi'yi de 1 yıllık kiraladı.

Sipahi, Fenerbahçe'de geçtiğimiz yıl ligde 2.9 sayı, 1.1 ribaund, 1.0 asist ortalamaları tuttururken, Euroleague'de ise 2.7 sayı, 1.0 ribaund, 1.1 asist performansıyla mücadele etti. 20 yaşındaki oyuncu daha önce Tofaş forması giymişti. Letonya'da düzenlenen 2013 U18 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda finalde Hırvatistan'ı yenerek altın madalya kazan milli takım kadrosunda da bulunan Sipahi, aynı zamanda turnuvanın en değerli oyuncu seçilmişti.